Over Quincy

Welkom op de officiële website van Quincy!

Quincy heeft de harten van Nederland veroverd met zijn buitengewone talent en unieke stem. Zijn opmerkelijke reis begon met de overweldigende overwinning van de titelsong voor de allereerste 'Big Brother' serie, met het betoverende nummer 'Morgen Weer Een Dag'.

In 2008 opende AT5 de deuren naar Quincy's leven met de eerste uitzending van zijn real-life soap. Gedurende 10 afleveringen kon het publiek Quincy op de voet volgen. Het was niet lang voordat Joop van den Ende Theater Producties zijn talent opmerkte en hem koos als understudy voor Danny de Munk in de hitmusical 'Ciske de Rat'. Na intensief auditeren en repeteren stond Quincy meer dan 100 keer in de spotlights als Ciske.

In 2011 zette Quincy zijn muzikale reis voort door een platencontract te tekenen bij Rodeo Media. Hij bracht meerdere singles en albums uit, inclusief een indrukwekkend live concert in Escape Amsterdam. In 2014 richtte hij zijn eigen label op, dbMusic, waar onder zijn leiding diverse singles werden uitgebracht. Hetzelfde jaar trad hij op in de Ziggo Dome tijdens 'Holland zingt Hazes' en bereikte hij de halve finale in 'Bloed, zweet en tranen'.

Het jaar 2015 bracht een nieuwe uitdaging met zich mee toen Quincy deelnam aan het SBS6 programma 'We Are Family', waar hij samen met zijn dochter Bobby zong en de finale bereikte. Een van zijn meest bijzondere ervaringen!

Met talloze optredens door het hele land heeft Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling een loyale fanbase opgebouwd. In 2019 schitterde hij tijdens een groot live concert in het De Lamar Theater in Amsterdam, naast eerdere live concerten in Schouwburg Amstelveen.

Quincy's muzikale reis gaat verder met een nieuw, tweejarig platencontract bij 'Toekomst Music'. Er staan veelbelovende projecten en nieuwe muziek op het programma. Blijf Quincy volgen, want er staan nog veel mooie dingen te gebeuren!

IMG_5504
IMG_5497
IMG_5503
IMG_5501